Voorjaarsvakantie bij Oyfo Techniekmuseum

In de voorjaarsvakantie kun je bij Oyfo Techniekmuseum weer lekker aan de slag met doepakketjes, er is een Doe- & draaidag en er is een fototentoonstelling over ‘Boeren en Telers’. Ook zijn we extra geopend.

Doemiddagen

Wil jij wel eens iets maken met zonnecellen, of een eigen button ontwerpen? Of wil je houtbranden of solderen? Tijdens de voorjaarsvakantie kun je uit deze en nog veel meer technieken kiezen. Je kunt al een doepakketje kopen vanaf € 0,50. Van maandag 17 t/m vrijdag 21 februari kun je terecht van 12.30 tot 15.30 uur. Op dinsdag 25 en donderdag 27 februari hebben we extra Doemiddagen die iets kleiner van opzet zijn. Dan kun je terecht van 13.30 tot 15.30 uur.

Doe- & draaidag

Op zondag 16 februari kun je genieten van onze ronkende machines. Het is een mooi spektakel om ook de oudere machines in het museum in werking te zien. Kinderen kunnen deze dag een werkstukje solderen tegen een vergoeding.

Fototentoonstelling ‘Boeren en telers

Loes Heerink is fotograaf en verhalenverteller. Ze laat de liefde van de boer en de teler zien voor het vak, hun dieren, het bedrijf en de menselijke inbreng in de natuur. Deze fototentoonstelling is t/m 1 maart in ons museum te zien.

Informatie

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn we extra geopend: zaterdag 15  t/m zondag 23 februari van 11.00 – 17.00 uur. Dus ook op maandag 17 februari kun je in het museum terecht. Je vindt Oyfo Techniekmuseum aan de Industriestraat 9 in Hengelo. Tijdens bovenstaande activiteiten gelden reguliere toegangsprijzen. Kijk voor overige info op www.oyfo.nl