Try-outs te boeken in november en december

Tijdens onze presentatiedagen zijn allerlei nieuwe voorstellingen te zien. Deze moeten uiteraard ingespeeld worden voor een jong, kritisch publiek. Een aantal voorstellingen zijn daarom door scholen te boeken in november en december voor een gereduceerd tarief. 

Dit zijn de volgende nieuwe voorstellingen en één succesvoorstelling in een nieuw jasje:

FLATKAT 6+ - Harro van Lien

Vertelvoorstelling over vriendschap en zelfvertrouwen

FLATKAT is een vertelvoorstelling. Vanuit een vervelende gebeurtenis in het verleden ontrolt een net zo spannend als hilarisch verhaal. Harro van Lien speelt FLATKAT met een vrachtwagentje vol personages. FLATKAT is een voorstelling over vallen en weer opstaan. Over vriendschap en vertrouwen op jezelf. Over een jongen die het niet pikt.

De man in de wolken 6+ - Theatra

Fysieke en muzikale vertelvoorstelling

De man in de wolken

 De man in de wolken is een verhaal over geluk, vriendschap en durven dromen. Maar ook over argwaan en twijfel. Een fysieke en muzikale vertelvoorstelling waarin mooie mensen elkaar kwijt raken en zichzelf weer vinden.

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Koos Meinderts & Annette Fienieg.

UITBREKEN! 4+ - Theatergroep Dolle Maandag

Over fantasie en overstijgen van jezelf

Grote broer en kleine zus moeten slapen.  Maar ze willen niet slapen. Ze willen op avontuur gaan, hun kamer uit. Grote broer sluipt met zijn kleine zus naar de keuken. Op de hoogste plank staat de snoeptrommel. Samen kunnen ze erbij...Kleine zus blijkt de grootste fantasie te hebben en een wonderlijke stroom van onverwachte transformaties zijn het gevolg. 

UITBREKEN! is een vrolijke en spannende familievoorstelling over inleving en verbeelding.

De Machine 6+ - Reuring Theater

Over opgroeien in een digitale wereld vol verwachtingen

De Machine

Cora wil het graag goed doen. Maar ja, hoe dat precies moet, dat weet ze nog niet goed. Ze doet haar best en toch iedere keer maar weer, lukt het haar niet. Te druk, te brutaal, te moe, te lui... 

Uit een pakje dat de pakketbezorger heeft gebracht gloort nieuwe hoop: DESIREE. Een ‘hoe het hoort machine’. DESIREE legt Cora uit wat fout is en wat goed en hoe het allemaal moet.  Maar.. hoe ‘up to date’ is Desiree eigenlijk?

Strandjutter Ed 4+ - Studio Tape

Een beeldende luistervoorstelling vol humor en liedjes

Strandjutter Ed

Strandjutter Ed woont in een klein vuurtorentje op het strand. Hij is druk bezig met zijn RiRaRanja machine om van vervuild ZiZaZeewater heerlijke, frisse ranja te maken. Maar plots laat de wind van zich horen en klotsen de golven het strand op. De onderdelen van de RiRaRanja machine vliegen door de lucht! 

Strandjutter Ed is een beeldende luistervoorstelling vol humor, vrolijke liedjes en neemt je mee naar het strand met gele korrels zand.

Angsthaas 6+ - Toneelgroep Boer & Buys

Een grappige, muzikale voorstelling over bang zijn

Angsthaas

 Haas gaat bij Dodo logeren, omdat papa en mama in het ziekhuis bij opa zijn. Maar het slapen gaan stelt ze steeds uit. Ze verstopt dingen, gaat gamen en maakt ruzie met Dodo. Ze wil niet slapen omdat dan het zorgenmonster komt. 

Angsthaas is een grappige, muzikale kindervoorstelling over bang zijn voor iets waar je geen controle over hebt, dwanghandelingen en voor jezelf durven opkomen.

De tour van Fien 8+ - Reuring Theater

Succesvoorstelling in nieuw jasje

Deze succesvolle voorstelling gaat ook weer try-outen, omdat nieuwe spelers de rollen overnemen van Rianne de Reu en Annemiek Timmerman. Een unieke kans om deze voorstelling tegen gereduceerd tarief te boeken voor je school.

De tour van Fien is een grappige, ontroerende, sportieve voorstelling over inspanning, uitputting en je eigen koers varen, óók als je daar soms je peloton voor moet verlaten.