Theatervoorstelling Jacques Vriens Kinderboekenschrijver

Een bijzonder voorstelling te boeken door scholen, bibliotheken en theaters.

Wie Jacques Vriens kent, weet dat hij een meester-verteller is. Regelmatig trekt hij dan ook door het land met theater-vertelvoorstellingen die hij maakte
aan de hand van zijn sprookjesboek: “Grootmoeders grote oren…”

Jacques speelt al zijn hele leven toneel en vertelt én speelt in deze voorstelling twee sprookjes waarin spanning en humor elkaar afwisselen.
De klassieke muziek draagt bij aan een bijzondere sfeer. In ‘De wolf en de zeven geitjes’ gaat de onhandige wolf zelfs zingen.
En in ‘De nieuwe kleren van de keizer’ zetten de nep kleermakers Singer en Pfaff de ijdele keizer voor gek (en in zijn blootje…)

Een familievoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar én hun (groot-) ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.

Informatie:

Deze voorstelling is zonder meer geschikt voor grotere groepen.

Er kan overdag gespeeld worden, maar de vooravond (bijv. aanvang 19 uur) behoort ook tot mogelijkheden.

• Na afloop is Jacques Vriens natuurlijk bereid om te signeren, zodat de voorstelling eventueel gerealiseerd kan worden in samenwerking met een bibliotheek en/of boekhandel

• Het is mogelijk twee optredens op één dag te verzorgen op dezelfde locatie.

Bij twee voorstellingen dient er minimaal een speelpauze van 30 min tussen de twee voorstellingen te zijn. Houdt u rekening met een opbouwtijd van 3,5 uur i.v.m. uitgebreide techniek licht en geluid.

• Onder strikte voorwaarden (o.a. verduistering, publiek in tribune opstelling of podium) kan de voorstelling ook op locatie/op school gespeeld worden. Wij zorgen dan zelf voor de technische voorzieningen (tegen meerprijs).

Schoolvoorstellingen kunnen eventueel voor de hele school gespeeld worden (wel in overleg)

• Duur: kleine 50 min.