Stilstaan, nee dan liever fietsen

Thaeteretappe

Ook bij ons werd in maart de agenda leeg geveegd dankzij Corona, geen enkele verhuur meer van de Theaterwagens. Maar om niet geheel stil te staan zijn wij met volle kracht verder gaan werken aan de Theaterbakfiets. Voor de zomervakantie was de voorstelling klaar en de 1ste optredens zijn een feit! 
De Theaterbakfiets is mobiel en kan buiten (maar ook binnen) worden ingezet voor kinderen. Daar zijn dus geen belemmeringen. 

Ik hoop van harte dat je /jullie ook door deze moeilijke tijd heen komen.

Het zal je duidelijk zijn, ik wil  zoveel als mogelijk met de Theaterbakfiets op pad. Vandaar dat ik je aanschrijf. Mocht je een plek hebben om te spelen of weet je iemand die op zoek is naar een mooie kindervoorstelling denk dan aan 'Sanseveria Superbillen'.  Uiteraard is er een bureaukorting en in overleg is spelen op basis van recette mogelijk.
 
De voorstelling is een theatrale vertelling van het gelijknamige geïllustreerde boek dat binnenkort verschijnt. Het is een kleine betaalbare voorstelling die dankzij het super decor veel impact heeft. Hij duurt 25 minuten en is meerdere keren op één dag uit te voeren.

In een kast met 12 vakken zijn de 3 dimensionale illustraties (de decors) gemaakt.  Eén voor één gaan de deurtjes open en ontstaat het verhaal. In de bijlage staat meer over de voorstelling.

Het boek,is gemaakt door Alex van der Hulst (tekst) en Mirjam van Gemert 


Via deze link kunt je een korte trailer bekijken.

Mocht je interesse hebben bel me gewoon even op dan kunnen we bekijken onder welke (financiële) voorwaarden we de kinderen een theatraal cadeautje kunnen geven.
 

Sanseveria Superbillen