Nationale Mentorendag

Tumult

Voor mentoren en teamleiders

13-04-2023 | 13:00 - 17:30 | Mauritskazerne Ede

Zet je mentoraat in de schijnwerpers en laat je inspireren! Tumult brengt prikkelende sprekers, praktische workshops en een festivalgevoel samen. De Nationale Mentorendag gaat over aandacht voor het mentoraat. Hoe word je een nog betere mentor en hoe doen andere mentoren het? En hoe organiseer je het mentoraat als teamleider? Hoe zorg je ervoor dat alle mentoren samen werken aan de groei van hun leerlingen? Ontmoeten, reflecteren en ontspannen gaan hand in hand tijdens deze middag.

Koop nu jouw kaartje(s)
Koop je jouw kaartje(s) voor 15 februari 2023, dan betaal je slechts € 49. Daarna zijn de kosten € 69 voor Tumultklanten en € 89 voor niet-Tumultklanten. Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen op de aanmeldpagina of neem contact op: 020 421 5129 of info@tumultgroep.nl

Meer informatie
Wat?
De eerste Nationale Mentorendag Wanneer? 13 april 2023 13:00 - 17:30 uur
Waar?
De Mauritskazerne in Ede. Een mooie centrale locatie die goed te bereiken is met het OV en met de auto (gratis parkeren) Voor wie? Mentoren & teamleiders in het VO
Waarom?
Omdat we samen voor een sterker mentoraat gaan!

✔ Een warme ontvangst met koffie, thee en meer
✔ Diverse (bekende) sprekers, workshops en activiteiten
✔ De Mentor van het Jaar-verkiezing! Nomineer jouw favoriete mentor op onze site
✔ Speeddaten met andere mentoren
✔ Een gezellige borrel met vakgenoten om de dag af te sluiten

AL L E S VO OR M E N T O R EN
Op de Nationale Mentorendag zie je onder andere:

Steven Pont - Ontwikkelingspsycholoog en columnist Steven schrijft voor verschillende media over psychologie, waaronder een vaste, wekelijkse column in het Parool en het Algemeen Dagblad. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven, waarin hij probeert in begrijpelijke taal zijn lezers bepaalde psychologische thematiek bij te brengen. Verder geeft hij trainingen, lezingen en workshops en wordt hij regelmatig door o.a. EenVandaag, Koffietijd, NRC en het Jeugdjournaal om zijn mening gevraagd.

Florianne Sollie - Je planning op orde Wist je dat plannen een van de lastigste vaardigheden is om aan te leren? Gelukkig weet TumultTrainer Florianne hoe je het zo aanpakt dat je je minder laat leiden door de waan van de dag. Een planning die aansluit bij jouw ritme en bij wat jij belangrijk vindt, geeft zo veel rust. Wil je graag meer structuur en overzicht, zowel voor je klas als voor jezelf? In deze workshop zet je de eerste stappen. En alles wat je leert, kun je ook nog eens overbrengen op je leerlingen!

Wytsche Zwart - Werkdruk of werkgeluk? Deelnemers van onze trainingen zijn laaiend enthousiast over trainer Wytsche. Ze ziet het mentorschap als een mooie taak die veel van je vraagt en helpt mentoren graag omgaan met werkdruk. Meer inzicht in wie je bent als mentor, helpt bij het sturing geven in je werk. Wytsche draagt daar - altijd met een positieve insteek - graag aan bij. Hoe ziet werkgeluk er voor jou uit? Je ervaart het in deze workshop.

Koop nu jouw kaartje(s) Koop je jouw kaartje(s) voor 15 februari 2023, dan betaal je slechts € 49. Daarna zijn de kosten € 69 voor Tumultklanten en € 89 voor niet-Tumultklanten. Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen op de aanmeldpagina of neem contact op: 020 421 5129 of info@tumultgroep.nl