De Maaspoort Theater & Events

Beschrijving organisatie

Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten met een heel divers theaterprogramma. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

 

Bij De Maaspoort kunnen leerlingen van het vak CKV en CJP-Cultuurkaarthouders kaarten kopen voor slechts € 12,50 voor alle niet uitverkochte voorstellingen op dat moment. Gaderobe en consumptie zijn bij de prijs inbegrepen. CKV-leerlingen en CJP-cultuurkaarthouders hoeven niet te wachten tot de dag van de voorstelling en kunnen in september al reserveren. Inleidingen zijn gratis voor CKV-ers en CJP-cultuurkaarthouders, maar reserveren is hier wel van belang. Kaarten zijn te koop aan de theaterkassa.

 

Adres: 
Oude Markt 30
5911 HH
Venlo

Contact:

Telefoon:
E-mailadres:
Website: