Coronaproof theater voor jongeren - monologen en voorstellingen

Playback-

 


Beste geïnteresseerde van PlayBack,

Het is stil om ons heen. Dit is de tijdelijke nieuwe realiteit voor ons allemaal. Ook voor onze jongeren. Gelukkig zijn de scholen open en kunnen wij voorstellingen blijven spelen. Want blijven spelen betekent voor PlayBack: in gesprek zijn met de jongeren die dat nu zo hard nodig hebben. En blijven spelen betekent ook dat we kunnen blijven bestaan.

 

 

Middels deze mail willen we graag van ons laten horen.
Want net als heel veel anderen, willen wij zo goed mogelijk
ons werk blijven doen en kijken naar wat er wel mogelijk is, binnen de geldende beperkingen. Juist in deze tijd vinden
we het belangrijk om het gesprek aan te gaan met jongeren over emotionele en maatschappelijk prangende onderwerpen als: mentaal welbevinden, discriminatie, geld en imago,
drank en drugs en (online) pestgedrag. Daarom doen we er alles aan om binnen de geldende regels, binnen de wensen van scholen en binnen artistieke -doeltreffende- kaders,
onze voorstellingen en nagesprekken toch door te laten gaan.

 

Hierover zijn we continu in gesprek met scholen: over wat er niet, maar vooral over wat er wel kan. Op die manier hebben wij afgelopen periode gelukkig toch voor een groot aantal jongeren kunnen spelen op scholen door het hele land.

 

 

Om zo goed mogelijk in te spelen op de actuele omstandigheden hebben wij monologen ontwikkeld en verkorte voorstellingen, aanvullend op ons reguliere aanbod, die in de klas of voor kleinere groepen (max. 30 leerlingen) gespeeld kunnen worden. De eerste monologen in de klas werden zeer enthousiast ontvangen, zie enkele reacties onderaan deze mail.

Heeft u een voorstelling bij ons staan en twijfelt u hierover? Of denkt u erover om ons binnenkort te boeken? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar hoe wij op een veilige manier kunnen komen spelen. We wensen jullie heel veel sterkte in deze spannende tijd en hopen jullie en jullie leerlingen snel live te zien en te spreken.

Team PlayBack