Binnenkort in de Hermitage Amsterdam: openluchtbioscoop in de binnentuin

Hermitage bioscoop

Opnieuw worden deze zomer erkende filmklassiekers getoond in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Tijdens Movies at the Hermitage toveren we traditiegetrouw de tuin om tot de grootste en meest romantische openluchtbioscoop van de stad. Het paradijs voor filmliefhebbers wordt dit jaar aangepast om aan de huidige corona-voorwaarden te kunnen voldoen. Vanaf zondag 30 augustus tot en met vrijdag 4 september zijn zes award-winning films te bekijken op het witte doek. De premièreavond staat in het teken van de romantische comedy Notting Hill, met als feestelijk voorprogramma een wijnproeverij in de sfeervolle binnentuin, van 14 tot 19 uur. Movies at the Hermitage is een samenwerking tussen de Hermitage Amsterdam, Bora Bora Productions en Outdoor Cinema. De filmselectie is gemaakt door filmkenners. Zij kozen voor deze editie het thema ‘samen beleven, samen genieten’. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Programma Movies at the Hermitage 2020

Zondag 30 augustus Notting Hill (uitverkocht)

Maandag 31 augustus Whiplash

Dinsdag 1 september La Haine

Woensdag 2 september Spirited Away

Donderdag 3 september Superbad

Vrijdag 4 september The Grand Budapest Hotel

Iedere voorstelling krijgt een speciaal voorprogramma: een korte film van een Amsterdams regietalent. Ook is er een filmquiz met mooie prijzen, waaronder vrijkaartjes voor het Nationaal Ballet. De techniek wordt verzorgd door Outdoor Cinema, de productie is in handen van Bora Bora Productions.

Tijden en tickets Tickets zijn online verkrijgbaar via moviesatthehermitage.nl. De premièreavond is al uitverkocht. Voor alle andere avonden zijn nog tickets verkrijgbaar voor € 15 per persoon. Groepen van vijf personen kunnen een speciaal ticket kopen voor € 55

 19.00 uur Deuren geopend

20.00 uur Start filmquiz

20.30 uur Introductie

20.45 uur Start film